Om stoppamarknadshyrorna.seVälkommen till Ung Vänsters kampanj Stoppa Marknadshyrorna.

Situationen på bostadsmarknaden har havererat. Över nästan hela landet råder bostadsbrist. Särskilt svårt är det för ungdomar att få en lägenhet. Vi tvingas bo kvar hemma eller ta skumma andrahandskontrakt för att ha någonstans att bo. Allmännyttan säljs ut i rekordfart. Segregationen ökar. Och nu finns risken att regeringen vill göra det hela ännu värre, genom att införa marknadshyror. Här kan du läsa mer och vara med och protestera mot bostadsbristen och marknadshyrorna.

Dela sidan med andra

Skicka en protest till Mats Odell


Mats Odell är bostadsminister i den borgerliga regeringen. Här kan du skicka en protest till honom för att visa att du inte vill ha marknadshyror och för att kräva att det ska byggas mer.
Hej Mats!

Jag vill att du ska göra något åt bostadsmarknaden, du är ju ändå bostadsminister. Mitt förslag är att du skrotar förslaget i utredningen "EU, allmännyttan och hyrorna", som föreslår att vi ska avskaffa allmännyttan och införa en slags marknadshyror. Se istället till att satsa på att bygga fler hyresrätter för att lösa bostadsbristen!

Hälsningar,
Ditt namn
Din mail